معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر استان ایلام گفت: عملکرد تمامی دستگاه های خدمات رسان عضو ستاد اجرایی خدمات سفر این استان ارزیابی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، شاپور پولادی در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان ایلام افزود: کمیته ارزیابی و پاسخگویی به عملکرد ستاد خدمات سفر فعال شده است و در پایان سفرهای نوروز 95، عملکرد دستگاه های عضو در زمینه نحوه خدمات رسانی به گردشگران ارزیابی می شود.

وی اظهار کرد: به منظور خدمات رسانی شایسته و مناسب به گردشگران و مسافران نوروزی باید تمامی دستگاه های اجرایی عضو ستاد وظایف تعیین شده را بدرستی انجام داده و تمهیدات لازم را فراهم کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: باید قبل از شروع سفرهای نوروزی اماکن رفاهی خدماتی، هتل ها، رستوران ها، مساجد و مجتمع های خدمات بین راهی در خصوص رعایت نکات بهداشتی نظارت و کنترل شوند و دستگاه های مسئول هر بخش بازرسی های لازم را انجام دهند.
پولادی افزود: باید تهمیدات لازم پیش از ورود مهمانان نوروزی اندیشیده شود زیرا میزبانی آبرومندانه از گردشگران باعث عزت و آبرو برای استان شده و امکان بازگشت دوباره مسافران را افزایش می دهد.
وی تاکید کرد: همچنین باید بر بازار و بهداشت مواد غذایی و مصرفی عرضه شده در این ایام نظارت شده و به صورت نمونه ای و تصادفی مورد ارزیابی و کنترل قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود مواد غذایی سالم به دست گردشگران و مسافران نوروزی خواهد رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: جانمایی سایت های اسکان گردشگران و مسافران نوروزی نیازمند دقت بیشتری است و باید این سایت ها در مکان های مناسب جانمایی شوند.
پولادی یادآور شد: سال گذشته مدارس و کلاس های درس در نظر گرفته شده برای اسکان گردشگران به موکت تجهیز شد و امسال نیز در صورت تخصیص مناسب اعتبارها به یخچال تجهیز خواهند شد.
وی اضافه کرد: پذیرایی و استقبال شایسته و مناسب از گردشگران و مسافران نوروزی وظیفه همگانی است و همه دستگاه ها باید با مدیریت اعتبارهای خود و با جدیت و پیگیری در زمینه خدمات رسانی به گردشگران نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: بروشورهای اطلاع رسانی و راهنمایی گردشگران باید به صورت متمرکز و با تجمیع اعتبارهای تمامی دستگاه ها تهیه شود تا از کیفیت و کمیت مناسبی برخوردار شود.
پولادی خاطر نشان کرد: دستگاه ها اطلاعات لازم در تمامی بخش ها را در اختیار میراث فرهنگی قرار دهند تا بروشور اطلاع رسانی کامل و جامع تهیه شده و در اختیار گردشگران و مسافران نوروزی قرار گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394120535